Održana javna tribina NP „Krka“ – sinergija zaštite prirodne i kulturne baštine i turizma u funkciji razvoja destinacije

U organizaciji Javne ustanove „Nacionalni park Krka“, u četvrtak je održana javna tribina pod nazivom NP „Krka“ – sinergija zaštite prirodne i kulturne baštine i turizma u funkciji razvoja destinacije.  Tribina je održana u okviru projekta „Nepoznata Krka: skrivena blaga gornjeg i srednjeg toka rijeke Krke“ koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a koji, uz uređenje Eko kampusa „Krka“, obuhvaća i realizaciju brojnih drugih sadržaja. 

 

Veleučilište u Šibeniku intenzivno radi na projektu „Osnaživanje kreativnih kružnih poduzetnika“, kojemu je cilj poboljšanje vještina kreativaca i onih koji ih obučavaju kako bi prihvatili načela kružnog gospodarstva kao ključnog alata za prilagodbu njihova poslovanja prema održivijem modelu, koji smanjuje troškove, ali i otpad, uz zaštitu i otvaranje radnih mjesta. „Riječ je o projektu koji provodimo s partnerima iz nekoliko europskih zemalja s ciljem usavršavanja znanja naših kreativnih poduzetnika koji djeluju najviše u kulturi, umjetnosti i turizmu. Od iduće godine na raspolaganju će biti i online platforma za učenje koja će umrežiti sve zainteresirane kreativce i one koji to žele postati“, rekla je dr. sc. Dijana Mečev, predavač na Veleučilištu u Šibeniku.

Cijeli članak je dostupan na poveznici.


  Objavljeno: 23.05.2023, 14:17h

 

 

Oracle academy
Shaping the future projekt
MSPI
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
Carnet
ISO 9001
Agencija za mobilnost i programe EU
CEEPUS
ENTO
Dabar
Erasmus
Erasmus + T4
Copyright © 2023 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja