Natjecanje povodom svečanog obilježavanja 70. obljetnice Vijeća Europe

Natjecanje povodom svečanog obilježavanja 70. obljetnice Vijeća Europe

Poštovani studenti,

prosljeđujemo Vam informaciju o otvaranju foto-natjecanja, natjecanja u pisanju eseja i pokretanju mrežne stranice povodom svečanog obilježavanja 70. obljetnice Vijeća Europe.

Foto-natjecanje ima za cilj doseći što veći broj mladih posredstvom društvenih medija te ih uključiti u šire promišljanje o tome što znači biti Europljanin. Organizirano je preko Instagrama i traje do 30. travnja 2019. u ponoć (CET). Natjecanju mogu pristupiti svi zainteresirani kandidati stariji od 13 godina iz bilo koje države članice Vijeća Europe, isključivo preko Instagrama putem mrežne poveznice: www.instagram.com koristeći hashtag #MakingEurope2019 ili putem mrežne stranice 70.coe.int/photo-competition.

Natjecanje se provodi u pet kategorija (#people, #places, #moments, #challenges, #blackandwhite; moguće je poslati više od jedne fotografije unutar više kategorija), a laureati kao i opći pobjednik bit će objavljeni 30. lipnja 2019. te pozvani na svečanu dodjelu diploma u listopadu 2019. u Strasbourg. Vijeće Europe i grad Strasbourg koristit će odabrane fotografije kao dio kampanje vidljivosti Organizacije, a u svjetlu svečanog obilježavanja njene 70. obljetnice. Sve eventualne dodatne informacije vezane uz foto-natjecanje moguće je dobiti slanjem upita na središnju adresu natjecanja: photo.competition@coe.int ili koordinatoru natjecanja gđi Jeleni Drca putem elektroničke pošte: jelena.drca@coe.int.

Također, Vijeće Europe organizira natjecanje u pisanju eseja, a informacije o natjecanju (kao i pokretanju posebne mrežne stranice posvećene obilježavanju 70. obljetnice Vijeća Europe) mogu se pronaći na poveznici: www.coe.int/70.

# Dokument: Format: Veličina:
70thanniversaryphotocompetition70eanniversaireconcoursdephotographies pdf 145.18 KB
dsgletter70thanniven PDF 88.70 KB

  Objavljeno: 06.03.2019, 16:39h

 

 

Agencija za mobilnost i programe EU
ENTO
Shaping the future projekt
Oracle academy
MSPI
CEEPUS
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
ISO 9001
Erasmus + T4
Carnet
Dabar
Erasmus
Copyright © 2022 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja