Anketa: Neki aspekti studentskog iskustva u uvjetima pandemije bolesti COVID-19 i socijalne izolacije -prepoznate teškoće i potrebe za podrškom studentima

Anketa: Neki aspekti studentskog iskustva u uvjetima pandemije bolesti COVID-19 i socijalne izolacije -prepoznate teškoće i potrebe za podrškom studentima

Poštovani studenti i studentice,

Novonastale prilike uzrokovane COVID-om 19 uvelike su izmijenile procese i iskustvo učenja i poučavanja studenata i nastavnika širom svijeta te bitno utjecale na način rada visokih učilišta.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje željela bi steći uvid u teškoće na koje su studenti nailazili tijekom studiranja u izvanrednim okolnostima poput globalne pandemije i socijalne izolacije.

Agencija, u okviru svojeg fokusa na kontinuirani razvoj kvalitete visokog obrazovanja, redovito pruža podršku visokim učilištima u svim segmentima njihova rada, a u ovim nepredvidivim okolnostima želi poseban naglasak staviti na jačanje podrške studentima.

U tom cilju priprema i kratku studiju o poteškoćama studiranja tijekom razdoblja karantene te potrebama studenata za podrškom od strane visokih učilišta.

Za bolje razumijevanje dubine i širine utjecaja pandemije na studentsko iskustvo kao i doživljaja studiranja u okolnostima karantene u odnosu na redovne okolnosti, izuzetno će nam biti vrijedne i korisne informacije prikupljene izravno od studenata.

Stoga Vas ljubazno molimo da izdvojite 10-ak minuta za popunjavanje online upitnika do petka, 17. srpnja 2020. na poveznici https://www.azvo.hr/hr/?option=com_chronoforms5&chronoform=covid19-studenti%20%3E%20&chronoform=covid19-studenti . 

Također, ljubazno Vas molimo da obavijest o ovom anketnom istraživanju proslijedite svojim kolegama studentima.

Najljepše zahvaljujemo!


  Objavljeno: 06.07.2020, 13:17h

 

 

Shaping the future projekt
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
Erasmus + T4
ENTO
CEEPUS
Oracle academy
Erasmus
Dabar
Carnet
Agencija za mobilnost i programe EU
ISO 9001
MSPI
Copyright © 2020 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja