Početak provedbe istraživanja EUROSTUDENT VII

Početak provedbe istraživanja EUROSTUDENT VII

Istraživački tim Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Sveučilišnim računskim centrom (SRCE) tijekom svibnja i lipnja provodi istraživanje EUROSTUDENT VII o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja. Cilj istraživanja je dobiti empirijske uvide koji su stvarni životni uvjeti studenata u pogledu obrazovnih iskustava, smještaja, prehrane, troškova studija, smještaja, međunarodne mobilnosti i mogućih prepreka za uspješan završetak studija.

 

Istraživanje se EUROSTUDENT VII provodi putem web ankete i obuhvaća sve studente koji trenutačno studiraju u Hrvatskoj. Sudjelovanje u istraživanju je u potpunosti dobrovoljno i anonimno. Web anketi se može pristupiti na dva načina:

  1. putem poveznice http://limesurvey.srce.hr/216454?lang=hr  ili
  2. preko web mrežne stranice www.eurostudent.hr

 

Sudjelovanjem u istraživanju studentice i studenti imaju priliku ukazati na postojeće probleme s kojima se suočavaju tijekom studiranja i doprinijeti poticanju promjena usmjerenih na podizanje kvalitete studentskog standarda.

Ispunjavanjem upitnika omogućuje se kreiraju mjere javnih politika za unapređenje studentskog standarda u skladu s potrebama studenata.

Istraživački tim s Pravnog fakulteta stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja o istraživanju EUROSTUDENT VII ili rješavanje svih problema oko pristupa anketi putem e-mail adrese: eurostudent7@pravo.hr.

Nositelj provedbe istraživanja u Hrvatskoj je Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske uz potporu Nacionalne skupine za unapređenje socijalne dimenzije visokog obrazovanja.

Sve dodatne informacije o projektu i rezultatima prethodnih istraživanja mogu se na naći na mrežnoj stranici projekta: https://www.eurostudent.eu.

 


  Objavljeno: 04.06.2019, 12:23h

 

 

CEEPUS
MSPI
ISO 9001
Shaping the future projekt
Dabar
Erasmus + T4
Agencija za mobilnost i programe EU
Erasmus
Carnet
Oracle academy
ENTO
Copyright © 2019 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja