WEBMAIL     E-Learning     STUDOMAT        
Natječaji     Događanja     Oglasna ploča     NOVOSTI    

Veleučilište u Šibeniku

Veleučilište u Šibeniku pravi je izbor za kvalitetno studiranje. Nastava na stručnim studijima održava se po standardima Bolonjskog procesa u suvremeno opremljenim nastavnim prostorima a znanja ,vještine i stavovi koje ćete steći omogućavaju vam kvalitetno zapošljavanje.

Kroz kvalitetne studijske programe i korištenjem suvremenih nastavnih metoda naučit ćete kritički razmišljati, uspješno komunicirati, donositi odluke, uspješno voditi tvrtke i upravljati razvojem lokalne i nacionalne zajednice.

Cilj Veleučilišta je uspješna integracija u europski obrazovni prostor, pa u svoje aktivnosti uvodi međunarodno priznate norme i obrazovne standarde te se kontinuirano usavršava i poboljšava s aspekta kadrova, projekata i studijskih programa.

STUDIJSKI PROGRAMI KOJI SE IZVODE NA VELEUČILIŠTU U ŠIBENIKU SU:

Preddiplomski stručni studij Menadžment

smjer

Turistički menadžment

trajanje

6 semestara

stručni naziv

prvostupnik (baccalaureus) ekonomije za turistički menadžment

smjer

Informatički menadžment

trajanje

6 semestara

stručni naziv

prvostupnik (baccalaureus) ekonomije za informatički menadžment
Preddiplomski stručni studij Promet

smjer

Cestovni promet

trajanje

6 semestara

stručni naziv

prvostupnik (baccalaureus) inženjer cestovnog prometa
Preddiplomski stručni studij Upravni studij

trajanje

6 semestara

stručni naziv

prvostupnik (baccalaureus) javne uprave
Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment

trajanje

4 semestra

stručni naziv

specijalist ekonomije za menadžment

 

STUDENTSKI STANDARD

Uz sudjelovanje na klasičnoj nastavi studentima se omogućava aktivno sudjelovanje u terenskoj nastavi, znanstveno-stručnim konferencijama i sportskim aktivnostima, a kroz aktivan rad u Studentskom zboru Veleučilišta u Šibeniku i participacija u radu svih tijela Veleučilišta. Studentima su osigurani najbolji uvjeti studentskog standarda od studentskog doma i knjižnice pa do novog studentskog restorana.


MISIJA: Kroz kvalitetne studijske programe i znanstveno stručni rad na najvišoj razini kvalitete i izvrsnosti obrazujemo samostalne, pouzdane i društveno odgovorne nositelje budućeg razvoja lokalne, nacionalne i međunarodne zajednice. Veleučilište u Šibeniku treba postati središnje mjesto edukacije i znanja kako Grada tako i Županije iz kojega će se pokretati sve inovacije i znanstveno stručni programi u suradnji s lokalnim gospodarstvom i lokalnom upravom.

VIZIJA:  Veleučilište u Šibeniku će biti integrirano sa ostalim visokoobrazovnim institucijama u zemlji i međunarodnom okruženju, te pouzdan partner gospodarstvu i studentima. Veleučilište će za svoje aktivnosti primjenjivati međunarodno priznate norme i standarde te se kontinuirano usavršavati i poboljšavati s aspekta studijskih programa, projekata i kadrova.

Oracle academy
ISO 9001
Agencija za mobilnost i programe EU
CEEPUS
Shaping the future projekt
Dabar
Erasmus + T4
ENTO
MSPI
Erasmus
Carnet
Copyright © 2019 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja