VUŠ Psihološko savjetovalište

VAŽNA OBAVIJEST!

Uslijed aktualne epidemiološke situacije od 1. prosinca 2020. nastava na Veleučilištu održava se na daljinu. Nemogućnost prisustvovanja normalnoj nastavi, ali i izostanak uobičajene interakcije s kolegama, ograničena mogućnost bavljenja studentskim aktivnostima, pitanje obavljanja stručne prakse, poteškoće u pronalaženju studentskih poslova, te općenito neizvjesnost glede završetka epidemije koronavirusa zahtijevaju dostupnost psihološke pomoći studentima.

Studenti se mogu obratiti mr. Gini Lugović (mob. 098 710 696) utorkom od 14.00 do 16.00 sati radi savjetovanja i pružanja psihološke pomoći.

 

Uloga VUŠ Psihološkog savjetovališta je pružanje potpore i pomoći svim studentima te poboljšanje i unapređenje kvalitete studiranja i njihovog vlastitog života.

Studentima se kroz program Savjetovališta pruža podrška, pomoć i informacije što je dio očekivanih aktivnosti brige za mentalno zdravlje pojedinca i zajednice.

Temeljne aktvnosti rada Savjetovališta su:

  • individualna savjetovanja studenata,
  • grupno savjetovanje (organizacija i vještine učenja, motivacija, socijalne vještine, ispitna anskioznost, samopredstavljanje, područja prilagodbe na studentski i akademski život, strah od javnog nastupa, komunikacijske vještine),
  • tematska predavanja i radionice (programi podrške studenticama majkama).

Osim navedenih aktivnosti, Savjetovalište u suradnji sa Studentskim zborom i Udrugom „Mladi u EU“ provodi istraživanja potreba studenata na temelju kojih definira i provodi potrebne programe i aktivnosti.

Za dogovor termina individualnog savjetovanja potrebna je najava voditeljici Savjetovališta na:

  • e-mail gina@vus.hr
  • ili osobnim dolaskom utorkom poslijepodne od 18 do 20 sati, Kabinet 9.

 

Voditeljica Savjetovališta je mr. Gina Lugović, spec. kliničke psihologije.

Erasmus + T4
ENTO
Erasmus
Oracle academy
Shaping the future projekt
Agencija za mobilnost i programe EU
MSPI
Dabar
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
CEEPUS
ISO 9001
Carnet
Copyright © 2023 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja