Webmail E-learningISVUStudomat
Dobrodošli na stranicu Veleučilišta u Šibeniku

OBAVIJEST – imenovani voditelji studijskih godina

Dekan Veleučilišta u Šibeniku Ivan Malenica, mag.iur., v.pred. donio je odluku o imenovanju voditelja studijskih godina. Voditelji studijskih godina održati će informativne radne sastanke sa studentima te će oglasiti posebno vrijeme za individualne konzultacije u kojem će biti dostupni studentima za konzultacije, pomoć i podršku tijekom studija. Popis voditelja možete vidjeti OVDJE

mentor-Image-1

Objavljeno u Novosti veleučilišta

NATJEČAJ ZA DODJELJIVANJE STIPENDIJA IZVRSNIM STUDENTIMA STRUČNIH STUDIJA VELEUČILIŠTA U ŠIBENIKU U AK. GODINI 2018./2019.

Na temelju članka 36. Statuta Veleučilišta u Šibeniku, Financijskog plana Veleučilišta u Šibeniku, Odluke o programskom financiranju javnih visokih učilišta u Republici Hrvatskoj u akademskim godinama 2018./2019., 2019./2020., 2020./2021. i 2021./2022. (Narodne novine 87/2018) od 28. rujna 2018., dekan Veleučilišta u Šibeniku Ivan Malenica, mag. iur., v.pred. raspisuje NATJEČAJ ZA DODJELJIVANJE STIPENDIJA IZVRSNIM STUDENTIMA STRUČNIH STUDIJA VELEUČILIŠTA U ŠIBENIKU U AK. GODINI 2018./2019.

Više informacija potražite na linku: NATJEČAJ_stipendija za izvrsne studente – ak. god. 2018 – 2019

Objavljeno u Novosti veleučilišta

poster za fb

Dokumentacija:

Guidelines_How to submit your candidature_Sveučilišta za EU projekte_ENG

Poziv za studente_Sveučilišta za EU projekte_NOVO-1

Prijavni obrazac_Izjava studenta_Sveučilišta za EU projekte_NOVO

Objavljeno u Novosti veleučilišta

OGLAS – seminar i stručni ispit za VODITELJE POSLONICE i TURISTIČKE VODIČE

Veleučilište u Šibeniku organizira i provodi seminar i stručni ispit za VODITELJE POSLOVNICE i TURISTIČKE VODIČE za područje Šibensko-kninske županije u skladu s odredbama Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN 68/07), Pravilnika o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje (NN 50/08) i Pravilnika o stručnom ispitu za voditelje poslovnica (NN 50/08).

Prijave i upisi: od 15. listopada do 02. studenog 2018.

Više informacija potražite na linku: http://www.vus.hr/index3.php/?page_id=4383

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Raspisan NATJEČAJ za studentske programe

Na temelju zaključka na 19. sjednici šestog saziva Studentskog zbora Veleučilišta u Šibeniku, raspisuje se NATJEČAJ za studentske programe.

Pravo sudjelovanja na NATJEČAJU imaju svi studenti Veleučilišta u Šibeniku te studentske udruge i organizacije s djelovanjem na području Veleučilišta u Šibeniku.

Rok za predaju programa traje do četvrtka 18.10.2018 do 12:00 sati.

Uvid u dokumentaciju potražite na linku: http://www.vus.hr/index3.php/?page_id=79

Objavljeno u Novosti veleučilišta

VELEUČILIŠTE UGOSTILO KOLEGE S PROJEKTA “SHAPING THE FUTURE EDUCATION IN TOURISM“

Protekli tjedan Veleučilište u Šibeniku ugostilo je kolege s partnerskih ustanova iz Makedonije, Grčke i Bugarske koji su bili u radnom posjetu u sklopu Erasmus+ partnerstva Shaping the Future Education in Tourism. Naime, prije točno dvije godine započeo je ovaj vrijedan projekt koji nam uskoro donosi dva outputa u području gastronomije i softwera za hotelsko poslovanje. Zaključno predstavljanje cijelog projekta i svih rezultata nas očekuje u veljači, a do tada su stručnjaci s Veleučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova odradili posljednje radionice pripreme tradicionalnih gastronomskih delicija Hrvatske kao i finaliziranje softwareske platforme. Program je dijelom realiziran u hotelu Borovnik u Tisnom i, naravno u studentskoj menzi i našem Velučilištu. Uspješan rad na ovom projektu zalog je buduće suradnje i razvijanja programa koji će najbolje pridonijeti obogaćivanju znanja i vještina naših studenata.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Rezultati natječaja za upis na preddiplomske stručne studije – 3. rok

Objavljeni su rezultati Natječaja za upis kandidata na preddiplomske stručne studije Veleučilišta u Šibeniku – treći upisni rok. Svi prijavljeni kandidati stekli su pravo upisa. Upis će se vršiti danas, 28. rujna 2018. od 13:00 – 15:00 sati u referadi Veleučilišta u Šibeniku. Rang-liste dostupne su na uvid kandidatima u pisarnici Veleučilišta.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

OBAVIJEST – upis studenata u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment

Rang lista kandidata za upis studenata u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment, ak. god. 2018 / 2019, biti će objavljena u nedjelju 30.09.2018 na web stranici www.studij.hr
Kandidati koji su stekli pravo upisa trebaju se doći upisati u ponedjeljak 01.10.2018 u 10:00 h, dvorana O.

Natječaj-za-upis-studenata-u-prvu-godinu-specijalističkog-diplomskog-stručnog-studija-Menadžment-2018-2019

Objavljeno u Novosti veleučilišta

OBAVIJEST- početak akademske godine 2018/2019

Povodom početka akademske godine 2018./2019. u ponedjeljak 1. listopada 2018. godine u 10:00 sati, dvorana A, Trg Andrije Hebranga 11, Dekan Ivan Malenica mag.iur., v.pred., održati će uvodnu riječ novoj generaciji studenata Veleučilišta u Šibeniku.

Pozivaju se zainteresirani da nazoče događaju.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Kreativno mišljenje u poduzetništvu

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oglasna ploča:

Stručni studij Menadžment:

Informatički menadžment

Turistički menadžment

Stručni studij Promet:
Cestovni promet

Stručni studij Upravni studij:
Uprava

Specijalistički diplomski stručni studij:
Menadžment

Izazovi današnjice

ISO9001:2015

zbor

index

index

CEEPUS

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

mspi