Webmail E-learningISVUStudomat

Uvodna riječ dekana Ivana Malenice, mag. iur., v. pred. povodom početka akademske godine 2017./2018.

Povodom početka nove akademske godine održana je uvodna riječ na kojoj se dekan Ivan Malenica obratio studentima Veleučilišta.

Novoizabrani dekan šibenskog Veleučilišta Ivan Malenica se obratio studentima: „Znanje je pokretač društva u cjelini i ono je neophodno za naš napredak. Želim zahvaliti vama studentima što ste prepoznali i izabrali upravo naše Veleučilište kao mjesto na kojem ćete steći potrebna znanja i vještine.“

Prigodnim riječima prisutnima su se obratili župan Goran Pauk, gradonačelnik Željko Burić, predsjednica Studentskog zbora Veleučilišta u Šibeniku Ankica Arbutina te pročelnici studijskih programa Veleučilišta u Šibeniku. U ime šibenskog biskupa Tomislava Rogića studente je pozdravio i blagoslov udijelio generalni vikar Šibenske biskupije Marinko Mlakić. Svi oni zaželjeli su studentima mnogo uspjeha u obrazovanju i životnim izazovima koji su pred njima.

Dekan Ivan Malenica, kojem je danas počeo mandat, zahvalio se bivšoj dekanici Aniti Grubišić na svemu što je u svom mandatu napravila za Veleučilište.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oglasna ploča:

Stručni studij Menadžment:

Informatički menadžment

Turistički menadžment

Stručni studij Promet:
Cestovni promet

Stručni studij Upravni studij:
Uprava

Specijalistički diplomski stručni studij:
Menadžment

Izazovi današnjice

ISO9001:2015

zbor

index

index

CEEPUS

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

mspi