Webmail E-learningISVUStudomat

STEM stipendije

Obavještavaju se studenti kojima je dodijeljena državna stipendija u STEM područjima znanosti – koje od ove akademske godine dodjeljuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja, da se od 02. studenog 2017. upućuju e – mailovi onim studentima koje je Ministarstvo identificiralo kao redovite studente na studijskim programima u STEM području znanosti.

Studenti su dužni provjeriti ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

Studenti koji nemaju upisan e-mail u AAI sustavu neće dobiti e-mail za provjeru podataka, ali podatke mogu provjeriti na istoj poveznici naknadno nakon otvaranja AAI@Edu.Hr na matičnoj ustanovi.

U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju putem svog AAI@Edu.Hr elektroničkog identiteta pri čemu će im se dodijeliti jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će moći utvrditi svoje mjesto na rang-listi. Ukoliko student primijeti da njegovi podaci u aplikaciji nisu ispravni vezano uz broj ECTS-a i prosjek ocjena, dužni su se obratiti Veleučilištu u svrhu ispravka podataka. Ukoliko podaci o rezultatima državne mature nisu ispravni, student se treba obratiti Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja (na e-mail adresu koja je upisana u aplikaciji).

Tražene podatke moguće ispraviti zaključno s danom 10. studenim 2017. godine do 12:00 sati. Ukoliko do navedenog vremena nisu ispravljeni podaci uzet će se podaci koji su navedeni u aplikaciji te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

Za sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na e-mail stem-stipendije@mzo.hr.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oglasna ploča:

Stručni studij Menadžment:

Informatički menadžment

Turistički menadžment

Stručni studij Promet:
Cestovni promet

Stručni studij Upravni studij:
Uprava

Specijalistički diplomski stručni studij:
Menadžment

Izazovi današnjice

ISO9001:2015

zbor

index

index

CEEPUS

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

mspi