Webmail E-learningISVUStudomat

Kako napisati životopis?

Savjetovalište za studente i Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku osiguravaju studentima Veleučilišta informacije o Europass inicijativi čiji je cilj osigurati transparentnost i usporedivost stečenih vještina i kvalifikacija. Europass životopis je osobni dokument koji omogućava da stečene vještine i kompetencije potencijalnim poslodavcima, obrazovnim ustanovama i ostalim relevantnim stranama prikažete na jasan i pregledan način. Kako bi studentima pružili korisne informacije i omogućili im da se poslodavcima predstave s kvalitetnim životopisom, u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK Šibenik) organiziramo praktičnu radionicu pisanja životopisa.

Radionica za studente druge godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment održati će se u utorak, 28. studenoga 2017.  s početkom u 12:00 sati u predavaonici G Veleučilišta u Šibeniku. Za sudjelovanje za radionici polaznici će dobiti Potvrdu o sudjelovanju.

U slučaju većeg broja zainteresiranih studenata preddiplomskih stručnih studija radionica će se ponoviti. Više informacija možete dobiti na: savjetovaliste@vus.hr ili s.zbor@vus.hr

Write-your-own-CV-book-image (003)

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oglasna ploča:

Stručni studij Menadžment:

Informatički menadžment

Turistički menadžment

Stručni studij Promet:
Cestovni promet

Stručni studij Upravni studij:
Uprava

Specijalistički diplomski stručni studij:
Menadžment

Izazovi današnjice

ISO9001:2015

zbor

index

index

CEEPUS

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

mspi