Webmail E-learningISVUStudomat

ODRŽANO GOSTUJUĆE PREDAVANJE – dr. sc. Hrvoje Carić (Institut za turizam) i Jelena Knešaurek (Hrvatsko društvo glazbenih umjetnika)

U ponedjeljak 14.05.2018 na Veleučilištu u Šibeniku održano je gostujuće predavanje dr. sc. Hrvoja Carića (Institut za turizam) na temu zelenog turizma, zaštite okoliša i održivog razvoja te Jelene Knešaurek (Hrvatsko društvo glazbenih umjetnika) na temu kulturnog turizma.

Tom prilikom studenti su imali prilike uvidjeti važnost planskog djelovanja u svrhu zaštite okoliša i održivog razvoja kroz rad u turizmu, te se upoznati s poraznim rezultatima znanstvenih istraživanja vezanih za provedbu nekontroliranog masovnog turizma.

Nastavno na događaj, u foajeu HNK Šibenik slijedilo je predavanje Jelene Knešaurek iz Hrvatskog društva glazbenih umjetnika na temu „Izazovi produkcije u kulturi“ u organizaciji Veleučilišta u Šibeniku i Instituta za turizam.
Na predavanju je ujedno predstavljen priručnik „Kulturni događaji i manifestacije u turizmu“ u izdanju Instituta za turizam uz potporu Ministarstva turizma RH, koji ima za cilj podizanje razine znanja, vještina i kompetencija za razvoj kulturnog turizma na svim razinama te kvalitete turističkih proizvoda uključivanjem kreativnih i kulturnih industrija u njegovo osmišljavanje.
Predavanju su prisustovali brojni djelatnici šibenskih ustanova čiji se rad veže za organizaciju kulturnih događaja i manifestacija.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oglasna ploča:

Stručni studij Menadžment:

Informatički menadžment

Turistički menadžment

Stručni studij Promet:
Cestovni promet

Stručni studij Upravni studij:
Uprava

Specijalistički diplomski stručni studij:
Menadžment

Izazovi današnjice

ISO9001:2015

zbor

index

index

CEEPUS

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

mspi