Webmail E-learningISVUStudomat
Dobrodošli na stranicu Veleučilišta u Šibeniku

Kako napisati životopis?

Savjetovalište za studente i Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku osiguravaju studentima Veleučilišta informacije o Europass inicijativi čiji je cilj osigurati transparentnost i usporedivost stečenih vještina i kvalifikacija. Europass životopis je osobni dokument koji omogućava da stečene vještine i kompetencije potencijalnim poslodavcima, obrazovnim ustanovama i ostalim relevantnim stranama prikažete na jasan i pregledan način. Kako bi studentima pružili korisne informacije i omogućili im da se poslodavcima predstave s kvalitetnim životopisom, u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK Šibenik) organiziramo praktičnu radionicu pisanja životopisa.

Radionica za studente druge godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment održati će se u utorak, 28. studenoga 2017.  s početkom u 12:00 sati u predavaonici G Veleučilišta u Šibeniku. Za sudjelovanje za radionici polaznici će dobiti Potvrdu o sudjelovanju.

U slučaju većeg broja zainteresiranih studenata preddiplomskih stručnih studija radionica će se ponoviti. Više informacija možete dobiti na: savjetovaliste@vus.hr ili s.zbor@vus.hr

Write-your-own-CV-book-image (003)

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Natječaj za studentske programe

Na 12. sjednici 6. saziva Studentskog zbora Veleučilišta u Šibeniku, usvojena je Odluka o raspisivanju Natječaja za studentske programe.

Natječaj se otvara u kategoriji opći studijski programi, za dodjelu sredstava Ministarstva znanosti i obrazovanja u ukupnom iznosu 10.000 kn.

Dodatne informacije dostupne su pod donjim linkovima:

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Radionica “Funkcioniranje elektronskih burzi tereta (transportnih platformi)”

TimoCom-Logo

Veleučilište u Šibeniku u suradnji s tvrtkom TimoCom GmbH iz Njemačke organizira radionicu za studente druge i treće godine Preddiplomskog stručnog studija Promet, pod nazivom “Funkcioniranje elektronskih burzi tereta (transportnih platformi)”  . Predviđena radionica održat će se u ponedjeljak (27.11.) u dvorani L Veleučilišta,  u okviru kolegija Prometna logistika te Tehnologija i organizacija cestovnog prometa.

Tvrtka “TimoCom” osnovana je 1997. godine u Njemačkoj, ima sjedište u gradu Erkrathu pored Düsseldorfa, tijekom godina postala je jedna od najuspješnijih srednjih tvrtki za IT usluge u europskoj transportnoj i logističkoj branši. Tvrtka “TimoCom” upravlja najvećom transportnom platformom u Europi na kojoj se dnevno postavlja do 750.000 međunarodnih ponuda tereta i utovarnog prostora, te predstavlja logističku mrežu od preko 38.500 provjerenih poduzeća.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Javno predavanje: “Primjena ITIL-a i implementacija ISO 20000 standarda”

U petak 24. studenoga 2017. u terminu od 10.00h – 13.00h u predavaonici L Veleučilišta u Šibeniku gostujuće predavanje na temu: ”Primjena ITIL-a i implementacija ISO 20000 standarda” iz kolegija Upravljanje informacijskim uslugama održati će Dino Jurić, voditelj projekata - ISO 20000 Implementer.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Natječaj za izbor studenata demonstratora

Stručno vijeće Veleučilišta u Šibeniku na svojoj 3. sjednici održanoj dana 20. studenog 2017. donijelo je odluku o raspisivanju natječaja za izbor studenata demonstratora za akademsku godinu 2017./2018.

Natječaj možete preuzeti ovdje.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Obavjest o održavanju izvanrednog ispitnog roka u prosincu 2017

Na temelju članka 45. Statuta Veleučilišta u Šibeniku, članka 39. stavak 4. Pravilnika o studiranju i članka 5. stavak 6. Pravilnika o ocjenjivanju i vrednovanju rada studenata na Veleučilištu u Šibeniku, Stručno vijeće na svojoj 3. sjednici održanoj dana 20. studenoga 2017. godine, donijelo je Odluku o održavanju izvanrednog ispitnog roka u prosincu 2017.

Izvanredni ispitni rok će se održati od 14. 12. 2017. – 16. 12. 2017., a studenti mogu prijaviti polaganje ispita iz jednog dosad ne položenog kolegija.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Obavijest o otvorenom Natječaju za „freemover“ mobilnosti u CEEPUS

Obavještavaju se zainteresirani nastavnici i studenti o otvorenom  Natječaju za za Freemover mobilnosti u CEEPUS programu. Mobilnosti su dostupne u ljetnom semestru tekuće akademske godine (2017/2018).

Detaljnije informacije dostupne su u Obavijesti o Natječaju za CEEPUS freemover mobilnosti.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Obavjest o seminaru i stručnom ispitu za turističke vodiče

Veleučilište u Šibeniku organizira i provodi seminar i stručni ispit za područje Šibensko-kninske županije u skladu s odredbama Zakona o pružanju usluga u turizmu (NN 68/07), Pravilnika o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje (NN 50/08) i Pravilnika o stručnom ispitu za voditelje poslovnica (NN 50/08).

Prijave i upisi traju od 20. studenog do 22. prosinca 2017. godine.

Dodatne informacije dostupne su u priloženom Oglasu.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Obavezni sistematski pregled

Od ponedjeljka 20. studenoga 2017. započinju obavezni sistematski pregledi za studente koji su na stručni studij Veleučilišta upisani po prvi puta u akademsku godinu 2017./2018. Pregled će se održati u Domu zdravlja Šibenik, a studenti sa sobom na pregled moraju donijeti zdravstvenu iskaznicu i indeks. Popis studenata nalazi se na oglasnoj ploči referade.

sistematski[1050]

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oracle Academy – Natječaj za upis na obrazovne programe u zimskom semestru

Veleučilište u Šibeniku raspisuje natječaj za upis studenta na obrazovne programe Oracle akademije u zimskom semestru akademske godine 2017./2018. Voditelj programa je dr.sc. Frane Urem, prof.v.š.

Prihvatljivi prijavitelji su svi studenti koji imaju status redovnog ili izvanrednog studenta Veleučilišta u Šibeniku za ak.god. 2016/2017. ili 2017/2018. bez obzira na studijski program ili godinu studija.

Natječaj je otvoren do 24/11/2017. Konačna lista polaznika će se objaviti 27/11/2017. na web stranicama i oglasnoj ploči Veleučilišta u Šibeniku. Zainteresirani studenti mogu se prijaviti na natječaj popunjavanjem obrasca za prijavu koji je dostupan u vodiču za prijavu. Prijavna dokumentacija predaje se pisarnici Veleučilišta u Šibeniku (kabinet D, prvi kat). 

Dodatne informacija dostupne su u prilozima

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oglasna ploča:

Novosti veleučilišta

Stručni studij Menadžment:

Informatički menadžment

Turistički menadžment

Stručni studij Promet:
Cestovni promet

Stručni studij Upravni studij:
Uprava

Specijalistički diplomski stručni studij:
Menadžment

Izazovi današnjice

scsi

zbor

index

index

CEEPUS

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet