Prijavite se na FOTO NATJEČAJ

 Prijavite se na FOTO NATJEČAJ

#MAKINGEUROPE2019

 

Hrvatska je punopravni član Vijeća Europe koji ove godine obilježava 70. obljetnicu. Povodom tog događaja, Vijeće Europe odlučilo je pokrenuti posebnu mrežnu stranicu www.coe.int/70 na kojoj poziva sve zainteresirane da se uključe u proslavu putem foto - natječaja.

Jedini je uvjet da su sudionici stariji od 13 godina i da žive u jednoj od 47 država članica Vijeća Europe, a sudjelovanjem se pruža prilika stvaranja vlastite vizije onoga što Europa danas znači.

Foto-natječaj službeno je započeo 4. veljače, a traje do ponoći, 30. travnja 2019. Sudionici imaju zadatak fotografirati ono što za njih znači Europa i podijeliti to na Instagramu. Pri tome bi trebali koristiti oznaku #MakingEurope2019 i odabrati kategoriju dodavanjem odgovarajućeg hashtaga:

#people
#places
#moments
#challenges
#blackandwhite

Može se podijeliti i više od jedne fotografije iz više kategorija. Također, potrebno je označiti Instagram profil Vijeća Europe - @councilofeurope.

Šest pobjednika foto-natječaja bit će objavljeno 30. lipnja 2019. godine i dobit će diplomu Vijeća Europe. Oni će biti pozvani u Strasbourg na dodjelu diploma u sklopu komemorativne manifestacije povodom 70. obljetnice u listopadu 2019. Također, izbor najboljih i pobjedničkih fotografija bit će izložen u Vijeću Europe u Strasbourgu.

Za sva dodatna pitanja može se obratiti na mail photo.competition@coe.int
 

 


  Objavljeno: 15.03.2019, 08:26h

 

 

MSPI
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
ISO 9001
ENTO
Erasmus + T4
Erasmus
Shaping the future projekt
Carnet
CEEPUS
Oracle academy
Dabar
Agencija za mobilnost i programe EU
Copyright © 2022 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja