Održan drugi "Dan Karijera" na VUŠ-u

U srijedu 13.03.2019 sa početkom u 11 sati na Veleučilištu u Šibeniku održao se drugu godinu zaredom "VUŠ Dan karijera" gdje su studenti imali mogućnost kroz direktan razgovor s eminentnim poslodavcima dogovoriti realizaciju stručne prakse ili zapošljavanja. Poslodavci koji su se predstavili na Danu karijera renomirana su imena hrvatskog turizma: Amadria Park, Le Méridien Lav, Radison Blu Resort & Spa, Hotels Olympia & Olympia sky, Falkensteiner hotel & spa iadera, Dogus Group, Nacionalni park Krka I Zagrebačka banka.  Kao uvod u sam susret studenata i poslodavaca, održano je interesantno predavanje "Tvoja karijera započinje DANAS!" koje su održali predstavnici Hrvatske gospodarske komore i CISOK-a, kroz predavanje studenti su upoznali sve važnosti ranog planiranja i razvoja karijere.

Predavanju su se rado odazvali i  bivši studenti Veleučilišta u Šibeniku koji su se uspješno lansirali na tržište rada. Podijeli su sa sadašnjim studentima kako je tekao njihov put i na koji način im je obrazovanje pomoglo pri pronalasku posla, te ukazali na važnost stalnog usavršavanja i daljnjeg obrazovanja. Za kraj su istaknuli jednu rečenicu koja će nadamo se ostati zapamćena među studentima: “Ulažući u svoje znanje ulažemo u svoju budućnost.”

Veleučilište u Šibeniku ulaže jako puno napora kako bi svojim studentima osigurali kvalitetnu stručnu praksu te im na taj način dali veliki vjetar u leđa kako bi se po završetku studija jednostavnije snašli na tržištu rada. Nemjerljivo je i zadovoljstvo poslodavaca u pogledu pravovremenog osiguravanja kvalitetne i obrazovane radne snage koja će se odmah tijekom i nakon studija pridružiti kompaniji i svojim znanjem i kompetencijama pomoći poslovnom napretku.


  Objavljeno: 14.03.2019, 12:28h

 

 

ENTO
Oracle academy
MSPI
Erasmus
Erasmus + T4
Dabar
Carnet
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
Agencija za mobilnost i programe EU
ISO 9001
Shaping the future projekt
CEEPUS
Copyright © 2022 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja