Članovi Društva za očuvanje šibenske baštine „Juraj Dalmatinac“ gostovali na Veleučilištu u Šibeniku

Članovi Društva za očuvanje šibenske baštine „Juraj Dalmatinac“ gostovali na Veleučilištu u Šibeniku

Članovi Društva za očuvanje šibenske baštine „Juraj Dalmatinac“ Nikola Grubić, Gustav Červar i Zdravko Bogdan gostovali su u ponedjeljak, 10.12.2018. na Veleučilištu u Šibeniku.

 

U sklopu kolegija Upravljanje EU projektima, nositeljice dr. sc. Domagoje Buljan Barbača, prof. v. š. u trajnom zvanju, studentima 2. godine diplomskog specijalističkog stručnog studija menadžmenta, prezentirali su svoj rad kroz provedene projekte. Projekti obnove tvrđava Barone  i sv. Ivan bili su u fokusu njihovog izlaganja. Prikazali su zorno studentima kako predani rad i entuzijazam mogu biti prepoznati i podržani europskim novcem. Upoznali su studente s projektima na kojima trenutno rade, kao i s izazovima s kojima se pri tom susreću.

Ono što je također važno, a kroz iskustvo društva Juraj Dalmatinac je i preneseno studentima, je važnost sinergije kada je u pitanju financiranje iz EU fondova. Samo kroz suradnju dionika pripadnih različitim skupinama od znanstvenih, stručnih, umjetničkih, kulturnih i prosvjetnih institucija, udruga pa sve do tijela lokalne samouprave, moguća je realizacija ovako vrijednih projekata.

Zahvaljujemo društvu Juraj Dalmatinac na iskustvu koje su podijelili s našim studentima, ali i na nedvojbeno vrhunskim postignućima kojima su podigli kvalitetu života šire zajednice.


  Objavljeno: 11.12.2018, 14:13h

 

 

ENTO
CEEPUS
Erasmus
Oracle academy
MSPI
Shaping the future projekt
ISO 9001
Dabar
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
Carnet
Agencija za mobilnost i programe EU
Erasmus + T4
Copyright © 2022 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja