Otvorene prijave za sudjelovanje nastavnika i asistenata VUŠ-a na ljetnoj školi Digitial Education Innovation (DEI)

Otvorene prijave za sudjelovanje nastavnika i asistenata VUŠ-a na ljetnoj školi Digitial Education Innovation (DEI)

 

Otvorene su prijave za sudjelovanje nastavnika i asistenata VUŠ-a na ljetnoj školi Digitial Education Innovation (DEI) koja će se održati na Veleučilištu u Šibeniku od 5. do 9. rujna 2022. godine. Ljetna škola se organizira u sklopu provedbe Erasmus+ projekta pod nazivom CodeIn (2020-1-HR01-KA226-HE-094713). Više o projektu je moguće pronaći na web stranici https://code-in.org.  Uz Veleučilište u Šibeniku koje je projektni koordinator, na navedenom projektu sudjeluju i slijedeća partnerska sveučilišta: Sveučilište LUISS Guido Carli (Italija), University of Aveiro (Portugal), Lodz University of Technology (Poljska) i University of Žilina (Slovačka). Pridruženi partner projekta je tvrtka Oracle.

Na ljetnoj školi će se učiti o novim obrazovnim metodologijama koje su prikladne za održavanje nastavu na daljinu te o platformama za online učenje. Očekuje se sudjelovanje najmanje 30 nastavnika iz inozemstva iz partnerskih ustanova projekta s kojima će nastavnici VUŠ-a moći uspostaviti dodatnu suradnju i razmijeniti iskustva u održavanju nastave na daljinu.

Prijavu za sudjelovanje je moguće izvršiti online putem poveznice: https://forms.office.com/r/hQi98cD0r7. Zainteresirani nastavnici VUŠ-a  se mogu prijaviti i kao predavači – prijedlog teme predavanja može se dostaviti putem e-mail poruke na frane.urem@vus.hr. Službeni jezik ljetne škole je engleski, sudjelovanje je besplatno, a broj polaznika s VUŠ-a je ograničen na 10.

# Dokument: Format: Veličina:
CodeIN american flyer WEB pdf 6.87 MB

  Objavljeno: 17.06.2022, 14:42h

 

 

ISO 9001
MSPI
Agencija za mobilnost i programe EU
Shaping the future projekt
CEEPUS
Erasmus + T4
Oracle academy
Dabar
Carnet
Erasmus
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
ENTO
Copyright © 2023 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja