Poziv za sudjelovanje u BIP Erasmus projektu

Poziv za sudjelovanje u BIP Erasmus projektu

 

Sveučilište u Teramu organizira Erasmus BIP (Blended Intensive program) financiran od strane konzorcija Uniadrion (Jadransko-jonska sveučilišna mreža) i sufinanciran od Adriatic Resarch Unit-a na Odsjeku za komunikacijske znanosti Sveučilišta u Teramu.

 Poziv uključuje petodnevni program radionica (uključujući dan odlaska i dolaska) u Teramu i okolici, plus predavanje na daljinu. Sudjelovanjem na radionicama studentima će biti dodijeljena 3 ECTS-a.

 Naziv ove radionice je: "The Social Space of the Sea. Development, Environment and Culture in the Adriatic-Ionian Region"

 Program će se održati od 26. do 30. listopada 2023., a domaćin će biti Sveučilište u Teramu. Program se sastoji od akademskih predavanja i izleta (tj. morsko zaštićeno područje Torre del Cerrano, nacionalni park Gran Sasso i grad Pescara).

Organizacijske troškove na licu mjesta i troškove puta/smještaja za nastavnike pokrivaju Uniadrion i Sveučilište u Teramu. Studenti se mogu prijaviti za Erasmus sredstva za kratkoročnu mobilnost za BIP na svojoj matičnoj instituciji. Dostupna su i neka dodatna sredstva za potporu studentskim troškovima.
 

Ukoliko ste zainteresirani, slobodno se javite Erasmus koordinatoru dr.sc.Frani Uremu na frane.urem@vus.hr.


  Objavljeno: 21.09.2023, 12:36h

 

 

MSPI
ENTO
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
ISO 9001
Shaping the future projekt
CEEPUS
Dabar
Erasmus + T4
Carnet
Erasmus
Oracle academy
Agencija za mobilnost i programe EU
Copyright © 2023 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja