Poziv na 6. poduzetnički „meet up“ - umrežavanje i druženje poduzetnika Šibensko-kninske županije

Poziv na 6. poduzetnički „meet up“ - umrežavanje i druženje  poduzetnika Šibensko-kninske županije

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije 27. ožujka (srijeda), od 17.00-18.30 organizira  6. poduzetnički meet up

Meet up je zamišljen kao informativna radionica na kojoj će svi posjetitelji moći saznati nešto više o financiranju poduzeća u njihovoj početnoj fazi, tzv. start up poduzeća. Tema će biti „Financiranje mikro, malih i srednjih poduzeća s naglaskom na instrumente HBOR-a i HAMAG BICRO-a“, a naš gost predavač će biti mr.sc. Zrinski Pelajić, poslovni savjetnik/konzultant sa preko 30 godina radnog iskustva u zemlji i inozemstvu. Gospodin Pelajić je direktor i vlasnik poduzeća Illyricum savjetovanje d.o.o., a fokus njegovog rada je na područjima pripreme investicijskih projekata, izrada aplikacija i pripreme projekata financiranim iz EU fondova, izrada investicijskih studija i poslovnih planova te obuke/treninga u razvoju komunikacijskih, prezentacijskih i pregovaračkih vještina, upravljanju marketingom i vještinama prodaje. Ovaj meet up je namijenjen prije svega poduzetnicima početnicima, ali i onima koji se tek namjeravaju okušati u poduzetničkom svijetu.

Podsjetimo, Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u okviru projekta Pružanje visokokvalitetnih usluga za male i srednje poduzetnike u ŠKŽ provodi, između ostalih aktivnosti, i organizaciju sastanaka umrežavanja poduzetnika tzv. meet up-ova, odnosno neformalnih sastanaka poduzetnika između sebe te s predstavnicima relevantnih organizacija iz javnog i drugih sektora.

Pozivamo stoga sve zainteresirane da redovito prate obavijesti stranice i društvenih medija Razvojne agencije te da prijavom na mail ante.maric@rra-sibenik.hr ili na broj tel. 091 316 5892, osiguraju svoje mjesto na događanju!


  Objavljeno: 25.03.2019, 12:29h

 

 

Erasmus
Dabar
CEEPUS
Agencija za mobilnost i programe EU
ISO 9001
Oracle academy
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
Shaping the future projekt
ENTO
MSPI
Carnet
Erasmus + T4
Copyright © 2021 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja