Webmail E-learningISVUStudomat
Dobrodošli na stranicu Veleučilišta u Šibeniku

VUŠ obilježilo Mjesec borbe protiv ovisnosti

Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti Veleučilište u Šibeniku i Udruga Mladi u EU organizirali su predavanje na temu “Činjenice o ovisnosti: čimbenici rizika i zaštite”. Tema predavanja bila je utjecaj psihoaktivnih droga na tjelesno i mentalno zdravlje mladih kao i na socijalnu isključanost, podaci iz Registra osoba liječenih zbog zlouporabe psihoaktivnih droga za 2017. i rizični i zaštitni obiteljski čimbenici.

Predavanje su održali  mr. Gina Lugović, v. pred. i Vinko Livaković, dipl. oec.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Rezultati natječaja za upis na Oracle Academy – 2018./2019.

Temeljem zaprimljenih prijava za prethodno objavljeni Natječaj za upis studenata na obrazovne programe Oracle akademije Veleučilišta u Šibeniku, objavljuju se rezultati natječaja za upis studenata na obrazovne programe Oracle akademije u akademskoj godini 2018./2019.

Uvid u rezultate možete potražiti na linku: Rezultati natječaja_ORACLE AKADEMIJA

 

Objavljeno u Novosti veleučilišta

OBAVIJEST o održavanju javnog predavanja – Branka Birkić Plavčić, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije

Dana 14. prosinca 2018. godine, u 15:15 sati u dvorani „M“ Veleučilišta u Šibeniku, održat će se javno predavanje na temu „Fizikalna terapija i rehabilitacija novorođenčadi s parezom plexusa brachialisa“.Javno predavanje u organizaciji Veleučilišta u Šibeniku održat će Branka Birkić Plavčić, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Članovi Društva za očuvanje šibenske baštine „Juraj Dalmatinac“ gostovali na Veleučilištu u Šibeniku

Članovi Društva za očuvanje šibenske baštine „Juraj Dalmatinac“ Nikola Grubić, Gustav Červar i Zdravko Bogdan gostovali su u ponedjeljak, 10.12.2018. na Veleučilištu u Šibeniku.

U sklopu kolegija Upravljanje EU projektima, nositeljice dr. sc. Domagoje Buljan Barbača, prof. v. š. u trajnom zvanju, studentima 2. godine diplomskog specijalističkog stručnog studija menadžmenta, prezentirali su svoj rad kroz provedene projekte. Projekti obnove tvrđava Barone  i sv. Ivan bili su u fokusu njihovog izlaganja. Prikazali su zorno studentima kako predani rad i entuzijazam mogu biti prepoznati i podržani europskim novcem. Upoznali su studente s projektima na kojima trenutno rade, kao i s izazovima s kojima se pri tom susreću.

Ono što je također važno, a kroz iskustvo društva Juraj Dalmatinac je i preneseno studentima, je važnost sinergije kada je u pitanju financiranje iz EU fondova. Samo kroz suradnju dionika pripadnih različitim skupinama od znanstvenih, stručnih, umjetničkih, kulturnih i prosvjetnih institucija, udruga pa sve do tijela lokalne samouprave, moguća je realizacija ovako vrijednih projekata.

Zahvaljujemo društvu Juraj Dalmatinac na iskustvu koje su podijelili s našim studentima, ali i na nedvojbeno vrhunskim postignućima kojima su podigli kvalitetu života šire zajednice.

20181210_161341

Objavljeno u Novosti veleučilišta

OBAVIJEST -Sastanak studenata druge studijske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment

Sastanak studenata druge studijske godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment s voditeljicom godine (A. Perišić) održat će se u petak, 14.12.2018., u 12:30 sati u dvorani G. Na sastanku će se zaprimati studentski upiti vezani uz studij.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Svečana promocija studenata Veleučilišta u Šibeniku

Pozivamo Vas na svečanu promociju studenata Veleučilišta u Šibeniku koji su svoj studij završili u 2018. godini. Promocija će se održati u petak, 14. prosinca 2018. u predavaonici A Veleučilišta u Šibeniku, u 14 sati (I. grupa) i 16 sati (II. grupa).

PMF_8001

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Obavijest o nastupnom predavanju – Denis Tovernić, prof. fizike

Dana 12. prosinca 2018. godine, Denis Tovernić, prof. fizike, održat će nastupno predavanje u postupku izbora u naslovno nastavno zvanje predavača iz znanstvenog područja prirodnih znanosti, znanstvenog polja fizika, na temu „Sile koje djeluju na ljudsko tijelo“. Predavanje će se održati u prostorijama Veleučilišta u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11, 22000 Šibenik, dvorana „N“, s početkom u 13:00 sati.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Veleučilište sudjelovalo na 31. KONGRESU UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE

U sklopu 31. KONGRESA UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE koji se od 25. do 27. studenoga 2018. održavao u Hotelu „Ivan“ Amadria Park, Jasmina Sladoljev univ.spec.oec.,v.pred. održala je predavanje na temu „Uloga visokog obrazovanja u kreiranju kadrova u turizmu“.

Veleučilište u Šibeniku također je participiralo s izlagačkim štandom gdje su se zainteresirani sudionici mogli informirati o studijskim programima, programima cjeloživotnog obrazovanja te drugim aktivnostima koje provodi Veleučilište.

PHOTO-2018-11-27-12-02-441

Objavljeno u Novosti veleučilišta

STUDENTSKA ANKETA

Povjerenstvo za osiguravanje kvalitete Veleučilišta u Šibeniku na svojoj 5. sjednici donijelo je odluku o provođenju Studentske ankete u akademskoj godini 2018./2019. Studentska anketa će se provesti u desetom i jedanaestom tjednu nastave svakog semestra, na nastavi predavanja, u terminu prethodno dogovorenim s nositeljem kolegija. Studentska anketa je anonimna, a rezultati dobiveni ispitivanjem zadovoljstva studenta nastavom pomoći će u unaprjeđenju kvalitete nastavnog procesa stoga vas molimo za iskrene odgovore i suradnju.

anketa

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Kriteriji upisa na preddiplomske stručne studije Veleučilišta u Šibeniku u akademskoj godini 2019./2020.

Stručno vijeće na svojoj 18. sjednici održanoj 21. studenoga 2018. donijelo je ODLUKU o kriterijima upisa na prediplomske studije Veleučilišta u Šibeniku u ak. godini 2019- 2020 . Rangiranje kandidata za upis studenata u prvu godinu preddiplomskih stručnih studija koji se izvode na Veleučilištu u Šibeniku provodi se temeljem vrednovanja ocjena iz srednje škole i rezultata ostvarenih na državnoj maturi. Od kandidata se traži minimalno B razina iz predmeta obuhvaćenih obveznim dijelom državne mature. Kandidatima državljanima zemalja članica EU umjesto Hrvatskog jezika na državnoj maturi priznaje se položen prvi strani jezik položen u sklopu njihovog vanjsko vrednovanog završnog ispita. Kandidati koji su završili srednje školsko obrazovanje prije školske godine 2009./2010. polaganjem mature po starom programu, kao i pristupnici koji se prijavljuju za upis na stručne studije Veleučilišta u Šibeniku temeljem završenog srednjoškolskog obrazovanja u kojem nisu bili obvezni polagati državnu maturu, ako ne polože državnu maturu, neće u razredbenom postupku ostvariti bodove koji se stječu temeljem rezultata polaganja državne mature. Kandidati koji su prethodno bili upisani na isti studij Veleučilišta u Šibeniku ne mogu se ponovno kandidirati za upis na tom studiju Veleučilišta u Šibeniku.

Objavljeno u Novosti veleučilišta

Oglasna ploča:

Stručni studij Menadžment:

Informatički menadžment

Turistički menadžment

Stručni studij Promet:
Cestovni promet

Stručni studij Upravni studij:
Uprava

Specijalistički diplomski stručni studij:
Menadžment

Izazovi današnjice

ISO9001:2015

zbor

index

index

CEEPUS

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

carnet

mspi