• KONZULTACIJE:
    Kabinet 24. - II kat / Ponedjeljak 12:00 h - 13:00; Utorak 12:00 h - 13:00 h
  •   sisak@vus.hr

 

Nastavni predmeti:

Statistika u prometu, Statistika, Poslovna statistika, Kvantitativne metode za poslovno odlučivanje

 

Životopis:

Ana Perišić, dipl. ing. mat., univ. spec. oec.,v. pred.

Ana Perišić diplomirala je Matematiku, smjer Financijska i poslovna matematika, 2009. godine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a 2013. godine završava poslijediplomski specijalistički studij Statističke metode za ekonomske analize i prognoziranje na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Trenutno pohađa interdisciplinarni doktorski studij Statistike na Sveučilištu u Ljubljani.

Na Veleučilištu u Šibeniku zaposlena je od 2009. godine gdje izvodi vježbe i predavanja na kolegijima Matematika Statistika, Poslovna Statistika, Statistika u prometu i Kvantitativne metode za poslovno odlučivanje. Od 2016. godine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Splitu na Odjelu za matematiku kao vanjski suradnik održava nastavu iz kolegija Financijska matematika.

Objavljuje znastvene i stručne radove iz područja matematike, ekonomije i statistike, te aktivno sudjeluje u istraživačkim projektima Velečilišta u Šibeniku, te projektima suradnje s gospodarstvom. Istraživački interesi obuhvaćaju prediktivno modeliranje, multivarijatnu analizu, te općenito primjenu matematičkih i statističkih metoda.

Popis publikacija (CROSBI Hrvatska znanstvena bibliografija):

https://www.bib.irb.hr/pretraga?q=Peri%C5%A1i%C4%87%2C+Ana&by=author

 

Shaping the future projekt
Dabar
Carnet
CEEPUS
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
Oracle academy
ISO 9001
Erasmus + T4
Agencija za mobilnost i programe EU
ENTO
MSPI
Erasmus
Copyright © 2021 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja