Nastavni predmeti:

Upravljanje EU projektima

 

Životopis:

dr.sc. Domagoja Buljan Barbača prof. v. š.

Diplomirala je na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu stekavši zvanje diplomiranog inženjera kemijske tehnologije. Višu školu na Ekonomskom fakultet u Splitu upisala je 1996. godine te je uspješno završila 1999., stekavši zvanje ekonomiste. Godine 2005. započela je na Ekonomskom fakultetu u Splitu znanstveni poslijediplomski studij smjera «Financije i bankarstvo», koji je 2007. godine uspješno završila obranivši svoju magistarsku radnju s naslovom «Fondovi EU kao financijski poticaj razvoja sektora malog i srednjeg poduzetništva.

Doktorsku disertaciju pod naslovom «Optimizacija portfelja fizičkih osoba uz korištenje modela životnog ciklusa» obranila je 2011.  godine.

Svoja prva radna iskustva počela je stjecati 1998. radeći najrazličitije administrativne poslove. Od 2001. radila je na Veleučilištu u Splitu gdje je obavljala poslove; stručni suradnik u nastavi na studiju ekonomije, poslovi koordinacije zapošljavanja studenata, organiziranje i nadziranje studentske prakse, suradnja sa Zavodom za zapošljavanje i kao voditelj međunarodnih suradnji institucije. Proteklih 12 godina izvodi nastavu na Sveučilišnom odjelu za stručne studije, Sveučilišta u Splitu iz kolegija; «Osiguranje i reosiguranje», «Upravljanje osobnim financijama»,  «Upravljanje kvalitetom», «Sustavi upravljanja kvalitetom» i na Veleučilištu u Šibeniku nastavu iz kolegija «Upravljanje EU projektima.»

Svoja znanja i vještine nadopunjavala je sudjelovanjem na različitim stručnim skupovima, seminarima, a poslovno surađuje na različitim projektima s tvrtkama i institucijama iz različitih sektora.

BIBLIOGRAFIJA: https://bib.irb.hr/lista-radova?autor=303043

 

# Dokument: Format: Veličina:
CV Domagoja Buljan Barbača docx 422.06 KB
MSPI
Carnet
ENTO
Agencija za mobilnost i programe EU
Shaping the future projekt
Erasmus + T4
Erasmus
CEEPUS
ISO 9001
Dabar
Oracle academy
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
Copyright © 2021 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja