• KONZULTACIJE:
    Kabinet 22. / ponedjeljak, 10:30 h -11:00 h
  •   bratic@vus.hr

 

Nastavni predmeti:

Poslovni engleski jezik II (Studij menadžment), Poslovni engleski jezik III (Studij menadžment),  Poslovni engleski jezik IV (Studij menadžment), Poslovni talijanski jezik IV (Studij menadžment), Engleski jezik I (Upravni studij), Engleski jezik II (Upravni studij).

 

Životopis:

Ivana Bratić, prof., v. pred.

Diplomirala na Sveučilištu u Zadru 2003. godine smjerove Engleski jezik i književnost te Talijanski jezik i književnost. Na zadnjoj godini studija dobiva stipendiju Zadarskog Sveučilišta za usavršavanje na talijanskom sveučilištu Universita' per Stranieri di Perugia.

2005. godine u Rimu završava poslijediplomski studij pod nazivom Master in Internatiopnal Business Communication (IBC) pri rimskom institutu Istituto Romano per la Formazione Imprenditoriale (IRFI).

U periodu od siječnja do kolovoza 2006. zaposlena je u Šibensko-kninskoj županiji kao glasnogovornica šibensko-kninskog župana.

U periodu od 2006. – 2010. djeluje kao vanjski suradnik Veleučilišta u Šibeniku održavajući nastavu iz kolegija engleskog i talijanskog jezika na preddiplomskim stručnim studijima Menadžmenta i Upravnog studija.

Od 2010. stalno je zaposlena na Veleučilištu u Šibeniku kao profesor engleskog i talijanskog jezika gdje trenutno radi u zvanju višeg predavača.

Autorica je udžbenika pod nazivom Osnovna gramatika engleskog jezika kao i nekoliko znanstveno-stručnih članaka. U svojim radovima bavi se uglavnom analizom rečenice, gramatičkim i stilističkim posebnostima u engleskom jeziku kao i utjecajem kulturološke pozadine govornika na njegov jezični izričaj te njegovo razumijevanje stranog jezika.

https://bib.irb.hr/pretrazivanje_rezultat?

 

ENTO
MSPI
Erasmus + T4
Shaping the future projekt
Erasmus
Oracle academy
Carnet
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
ISO 9001
Dabar
Agencija za mobilnost i programe EU
CEEPUS
Copyright © 2021 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja