Obavijest o nastupnim predavanjima

Dana 23. listopada 2020. godine, u dvorani „J“ Veleučilišta u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11, 22000 Šibenik, održat će se nastupna predavanja u vezi postupka izbora u nastavna zvanja kako slijedi:

1. Pristupnica prim. mr. sc. Marijana Gulin, dr. med., za izbor u nastavno zvanje predavača za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, znanstveno polje kliničke medicinske znanosti, održat će nastupno predavanje na temu „Kronična bubrežna bolest“ s početkom u 9:00 sati.

2. Pristupnik Mirnes Selimović, dr. med., za izbor u nastavno zvanje predavača za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, znanstveno polje temeljne medicinske znanosti, održat će nastupno predavanje na temu „Anatomija spolnog sustava“ s početkom u 9:45 sati.

3. Pristupnik Joško Aleksić, dr. med., za izbor u nastavno zvanje predavača za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, znanstveno polje kliničke medicinske znanosti, održat će nastupno predavanje na temu „Hemeroidalna bolest“ s početkom u 10:30 sati.

4. Pristupnik dr. sc. Marko Skelin, mag. pharm., za izbor u nastavno zvanje predavača za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, znanstveno polje temeljne medicinske znanosti, održat će nastupno predavanje na temu „Opći principi farmakokinetike“ s početkom u 11:15 sati.

5. Pristupnica prim. dr. sc. Anka Aleksić Shihabi, dr. med., za izbor u nastavno zvanje predavača za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, znanstveno polje kliničke medicinske znanosti, održat će nastupno predavanje na temu „Moždani udar“ s početkom u 15:00 sati.

6. Pristupnica Ana Žepina Puzić, dipl. med. techn., za izbor u nastavno zvanje predavača za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, znanstveno polje kliničke medicinske znanosti, održat će nastupno predavanje na temu „Dekubitalni ulkus“ s početkom u 15:45 sati.                                                                   

7. Pristupnica mr. sc. Edita Sušić, dr. med., za izbor u nastavno zvanje predavača za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, znanstveno polje kliničke medicinske znanosti, održat će nastupno predavanje na temu „Patogeneza infekcije i osobitosti urinokultura u bolesnika s trajnim mokraćnim kateterom“ s početkom u 16:30 sati.

8. Pristupnik Željko Huljev, dr. med., za izbor u nastavno zvanje predavača za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, znanstveno polje javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, održat će nastupno predavanje na temu „Uvod u epidemiologiju“ s početkom u 17:15 sati.

9. Pristupnica Ivana Kalauz Surać, dr. med., za izbor u nastavno zvanje predavača za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, znanstveno polje kliničke medicinske znanosti, održat će nastupno predavanje na temu „Suho oko“ s početkom u 18:00 sati.

Carnet
ISO 9001
Erasmus
Agencija za mobilnost i programe EU
Oracle academy
Dabar
Shaping the future projekt
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
Erasmus + T4
ENTO
CEEPUS
MSPI
Copyright © 2021 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja