Konferencija COT 2023

6. međunarodna znanstvena i stručna konferencija „Izazovi današnjice“ će se u organizaciji Veleučilišta u Šibeniku održati od 5.-7. listopada 2023. u Šibeniku.  Cilj konferencije bio je okupiti eksperte koji se kroz svoj profesionalni i znanstveni interes bave pitanjima digitalne transformacije društva i poslovanja kako bi zajedničkim radom tijekom konferencije došli do odgovora na ovaj izazov današnjice.

 

Ovogodišnjom konferencijom poseban naglasak želimo staviti na digitalnu transformaciju, prvenstveno zbog njezinog utjecaja na razvoj gospodarstva, ali i javne uprave, čime ona postaje izazov i prilika za jačanje konkurentnosti gospodarskih i javnopravnih subjekata. Digitalna transformacija obuhvaća ne samo uvođenje nove tehnologije u poslovanje, već i čovjeka koji tu tehnologiju koristi te je u neprestanoj interakciji sa svim dionicima u poslovnom procesu. Stoga će naglasak ovogodišnje konferencije biti usmjeren na pravni okvir tehnološki naprednog poslovanja, implementaciju digitalnih vještina, investicije te izazove tehnologija koje podupiru digitalnu transformaciju.

Želja nam je ovom konferencijom povezati znanstvenike/stručnjake i gospodarsku zajednicu kako bi zajedničkim snagama inaugurirali nove modele i spoznaje, te promovirali digitalnu transformaciju kao motor promjena i razvoja gospodarstva kroz interdisciplinarni pristup.

Više informacija o konferenciji je dostupno na poveznici.

Erasmus + T4
CEEPUS
Agencija za mobilnost i programe EU
HUJAK - Hrvatska udruga Java korisnika
ISO 9001
MSPI
Erasmus
Shaping the future projekt
Dabar
Carnet
ENTO
Oracle academy
Copyright © 2023 • Veleučilište u Šibeniku • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja