Opcije pristupačnosti Pristupačnost
MENU

Fortinet Security Academy Program

Fortinet Security Academy program pruža tehničku obuku iz područja kibernetičke sigurnosti kroz partnerstvo s obrazovnim institucijama diljem svijeta. Program je osmišljen kako bi se povećala dostupnost obrazovanja u kibernetičkoj sigurnosti.

Kroz Fortinet Security Academy, studenti Veleučilišta u Šibeniku imaju priliku upoznati se s najnovijim tehnologijama i praksama u borbi protiv kibernetičkih prijetnji. Edukacija koju program nudi obuhvaća različite aspekte kibernetičke sigurnosti, uključujući upravljanje mrežnom sigurnošću, zaštitu infrastrukture i analizu prijetnji. Studenti također mogu stjecati certifikate koji su priznati u industriji, što im može pomoći pri zapošljavanju u ovom brzo rastućem sektoru.

Program je namijenjen ne samo studentima, već i profesorima koji mogu koristiti resurse Fortinet Academy za unaprjeđenje vlastitih kurikuluma i edukativnih materijala. Kroz partnerstvo s Fortinetom, Veleučilište u Šibeniku postaje dio globalne mreže koja promiče znanje i svijest o važnosti kibernetičke sigurnosti.

Više o programu je moguće pronaći na poveznici

Za sudjelovanje u programu, studenti se mogu javiti nastavnicima: dr. sc. Frane Urem prof. struč. stud.  i Zvonimir Klarin, mag.ing.comp. pred. 


MENU