Opcije pristupačnosti Pristupačnost
MENU

Microsoft Digital Skills Development Program

Microsoft Digital Skills Development Program (Microsoft Program razvoja digitalnih vještina) je inicijativa koja ima za cilj poticati studente Veleučilišta u Šibeniku u učenju i razvoju vještina u područjima kao što su umjetna inteligencija, obrada podataka, programiranje, računalno razmišljanje i razvoj aplikacija.

Program nudi besplatne online tečajeve i resurse koji su dostupni za sve korisnike, bez obzira na njihovu prethodnu razinu znanja ili iskustvo. Polaznici programa mogu pristupiti širokom spektru sadržaja, od osnovnih digitalnih vještina do naprednih tečajeva specijaliziranih za određene tehnologije ili uloge u industriji. Microsoft također surađuje s različitim partnerskim organizacijama kako bi se osiguralo da su tečajevi relevantni i prilagođeni trenutnim tržišnim potrebama.

Osim pružanja edukativnih materijala, program također potiče razvoj dodatnih vještina, kao što su rješavanje problema i kritičko mišljenje, što je ključno za uspjeh u radnom okruženju. Studenti koji sudjeluju u programu mogu steći i certifikate koji potvrđuju njihove novostečene vještine, čime povećavaju svoju konkurentnost na tržištu rada.

Više o programu je moguće pronaći na poveznici: https://learn.microsoft.com. Za pristup svim nastavnim resursima potrebno je koristiti AAI@EduHr autentikaciju.

Za dodatnu pomoć i informacije u vezi navedenog programa, studenti mogu kontaktirati nastavnika dr.sc. Franu Urema prof. struč. stud.  


MENU