Opcije pristupačnosti Pristupačnost
MENU

Novi studentski dom Palacin jedan je od najmodernijih domova u Hrvatskoj i kao takav studentima omogućuje visoku kvalitetu života. Smješten je na izuzetnoj lokaciji pa se tako u neposrednoj blizini nalaze svi bitni sadržaji za studentski život a od zgrade Veleučilišta udaljen je svega 15 min. hoda ili 2 stanice autobusnog gradskog prijevoza. Posebnim ga čini pogled na more te prostran okoliš.

 

 

Zgrada sadrži 332 ležaja smještenih u 174 sobe i najvrijedniji je infrastrukturni projekt u Šibensko-kninskoj županiji vezan uz visoko obrazovanje.

Ukupni broj soba odnosi se na:

- 12 jednokrevetnih, 58 dvokrevetnih i 10 trokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom

- 74 dvokrevetne sobe i 4 jednokrevetne sobe s dijeljenom kupaonicom (dvije sobe dijele jednu kupaonicu)

- 10 jednokrevetnih i 6 dvokrevetnih soba namijenjenih studentima s invaliditetom.

Studentima na smještaju u sklopu doma na raspolaganju je i učionica, restoran sa 100 sjedećih mjesta, lobby, praonica, internet, te prostori za zajedničko druženje.

 

 

Studentski centar Šibenik nudi uslugu subvencioniranog i nesubvencioniranog stanovanja za redovite studente čije je mjesto prebivališta izvan mjesta studiranja.

Pravo na subvencionirano stanovanje ostvaruje se prijavom na natječaj za dodjelu istog, a ukoliko postoji prazan smještajni kapacitet koji nije rezerviran za studente koji su ostvarili pravo na subvencionirano stanovanje, popunjava se useljenjem studenata na 'listi čekanja' po nesubvencioniranoj cijeni.

 


Virtualna šetnja studentskim domom Palacin


MENU