Opcije pristupačnosti Pristupačnost
MENU

Veleučilište besplatno priprema maturante za državnu maturu!

20.02.2024

🎉 **Velika Vijest za Buduće Studente!** 🎉

Dragi maturanti, kako se približava vrijeme državne mature, tako raste i uzbuđenje, ali i nervoza. Razumijemo koliko je to važan korak u vašem obrazovanju, i želimo biti dio vašeg uspjeha. S ponosom objavljujemo da Veleučilište u Šibeniku organizira **besplatne pripreme za državnu maturu** kako bi vam pomogli da ostvarite najbolje moguće rezultate!

📚 **Što nudimo?**

Naš program priprema obuhvaća tri ključna predmeta:
- Hrvatski jezik
- Matematika
- Engleski jezik

Ovo je savršena prilika da poboljšate svoje znanje i samopouzdanje u rješavanju zadataka na državnoj maturi. Predavanja će voditi iskusni profesori koji su tu da vam pruže sve potrebne informacije i podršku.

📅 **Kada i gdje?**

Pripreme započinju **2. ožujka** i održavat će se prema rasporedu koji će uskoro biti dostupan, omogućujući vam da se pripremate bez da to utječe na vaše redovne školske obaveze. Svi detalji o rasporedu i učionicama bit će dostupni nakon prijave.

📝 **Kako se prijaviti?**

Prijave su otvorene online! Posjetite našu web stranicu, pronađite obrazac za prijavu i odaberite predmete koje želite slušati. Brzo i jednostavno, u samo nekoliko klikova!


🌟 **Zašto se pridružiti?**

Ovo je izvrsna prilika da dodatno osnažite svoje znanje, riješite sve dileme i upoznate se s tipom zadataka koji vas očekuju na maturi. Uz to, imat ćete priliku upoznati buduće kolege i stvoriti nova prijateljstva.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se što bolje pripremite za jedan od najvažnijih ispita u vašem životu. **Pridružite nam se i zajedno kročimo putem prema uspjehu!** 💪📘

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Veselimo se što ćemo biti dio vaše pripreme za budućnost!

🌐 **Prijavite se putem ovog LINKA danas i osigurajte svoje mjesto među uspješnima!**

Objavljeno: 20. 2. 2024. u 13:32
Edi Luketa
Popis obavijesti

MENU