Opcije pristupačnosti Pristupačnost
MENU

 

Dragi posjetitelji, 

dobro došli na internetsku stranicu Veleučilišta u Šibeniku, vodećeg visokog učilišta u Šibensko – kninskoj županiji. Na našoj stranici možete dobiti sve informacije o ustanovi,  studijskim programima, mogućnostima cjeloživotnog obrazovanja, međunarodnoj suradnji te sve druge potrebne informacije vezane za studiranje i studentski standard. Našim studentima, partnerima i prijateljima Veleučilišta omogućili smo direktan kontakt s upravom putem linka „vaše mišljenje nam je važno“ jer želimo čuti mišljenja svih dionika s ciljem detektiranja tekuće problematike, sve u svrhu što uspješnijeg daljnjeg razvoja ustanove.  Osim redovnog izvršavanja studentskih obaveza, stalo nam je da naši studenti usvajaju druga znanja i stječu nova iskustva, stoga smo u dnu stranice naveli korisne linkove naših partnerskih organizacija koja nude pregršt mogućnosti za dodatan angažman i ispunjavanje slobodnog vremena.

Veleučilište u Šibeniku konstantno unapređuje postojeće studijske programe i uvodi nove, prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta kako bi naši diplomanti bili što konkuretniji na tržištu rada. Uz spomenute redovne aktivnosti, organiziramo manifestacije poput  Dana karijera i Tjedna cjeloživotnog učenja te brojna druga događanja s ciljem razvoja naših studenata u kvalitetne stručnjake s usvojenim pravim vrijednostima pristupa životu i poslovnoj karijeri.

Od velikih infrastrukturnih projekata, u tijeku je provedba projekta izgradnje studentskog doma „Palacin“ u kojem će se  studentima iz drugih sredina, koji čine čak 70% upisanih studenata , omogućiti  uvjeti za život i studiranje među najboljima u Hrvatskoj. Svakako treba naglasiti i provedbu  projekta nadogradnje zgrade Veleučilišta čijom će se realizacijom značajno povećati kapacitet učilišnih dvorana uz korištenje najsuvremenije opreme za pohađanje nastave.

Uz već izgrađenu suvremenu studentsku menzu, te sve spomenute projekte i aktivnosti,  Šibenik se razvija  u pravi studentski grad ugodnog življenja u kojem će svaki student sa zadovoljstvom provoditi svoje vrijeme i imati značajne mogućnosti profesionalnog napretka.

Kako bi dobili uvid u sve potrebne informacije i mogućnosti pohađanja naših programa, pozivam vas da krenete u virtualnu šetnju našom internetskom stranicom te upoznate sve prednosti studiranja na Veleučilištu.

Srdačan pozdrav,

dr. sc. socio. Ljubo Runjić, prof. struč. stud.

 


MENU