Opcije pristupačnosti Pristupačnost
MENU

VUŠ domaćin prvog dana aktivnosti projekta SPINE - "Dijalog o inovacijama i prometno-prostornim poboljšanjima u Šibeniku"

20.05.2024

Europskim projektom i uzbudljivim inovacijama do održive budućnosti prometa. SPINE projekt je projekt Europske Unije (Smart Public transport Initiatives for climate Neutral cities in Europe) koji ima za cilj ubrzati napredak prema klimatskoj neutralnosti integriranjem sustava javnog prijevoza s novim uslugama mobilnosti. Ovim projektom želi se stvoriti učinkovitiji i održiviji sustav javnog gradskog prijevoza.

Veleučilište u Šibeniku 09. svibnja bio je domaćin prvog dana aktivnosti u okviru SPINE projekta naziva "Dijalog o inovacijama i prometno-prostornim poboljšanjima u Šibeniku". Predstavnici Grada Šibenika, udruge ODRAZ, razvojne agencije REGEA, kolega Darijo Šego podijelili su svoje uvide o važnosti održivog javnog prijevoza. Veleučilište je s ponosom podržalo ovaj projekt, a studenti su se aktivno uključili u diskusiju. Svi sudionici imali su priliku čuti zanimljive perspektive i ideje o inovacijama i prometno-prostornim poboljšanjima u našem gradu.

Darijo Šego kao predstavnik Veleučilišta predstavio je rezultate anketnog istraživanja o zadovoljstvu građana uslugom javnog gradskog prijevoza na području grada Šibenika, u kojem su građani Šibenika vrlo zadovoljni s novi sustavom javnog gradskog prijevoza. Sudjelovanje i povratne informacije naših građana ključne su za oblikovanje bolje budućnosti mobilnosti u našem gradu!

Objavljeno: 20. 5. 2024. u 19:24
Darijo Šego
Popis obavijesti

MENU