Opcije pristupačnosti Pristupačnost
MENU

[TN] - studenti Turističkog menadžemtna i Poslovne informatike prisustvovali radionici „Obogati se znanjem“ u organizaciji Centra Trokut

15.04.2024

U petak, 12. travnja 2024. studenti 1. i 2. godine studija Turističkog menadžmenta i 1. godine studija Poslovne informatike Veleučilišta u Šibeniku sudjelovali su na terenskoj nastavi u Centru za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut u Šibeniku.  Terenska nastava realizirana je u okviru kolegija Ekonomika poduzeća u turizmu, Ekonomika trgovačkih društava i Osnove financiranja poduzeća u turizmu, a studenti su u radionici "Obogati se znanjem" sudjelovali u pratnji nastavnica Divne Goleš i Jelene Žaja.

Radionica financijske pismenosti za mlade, koju je vodio nagrađivani profesor matematike Toni Milun, omogućila je studentima stjecanje praktičnih znanja iz upravljanja financijama. Kroz interaktivni pristup, studenti su učili o važnosti financijske pismenosti te metode za efikasno upravljanje osobnim financijama.

Posebno zahvaljujemo organizatorima iz Centra za nove tehnologije Trokut i profesoru Toniju Milunu na izuzetno korisnoj i edukativnoj radionici koja je dodatno obogatila znanje naših studenata.

Objavljeno: 15. 4. 2024. u 19:43
Jelena Žaja
Popis obavijesti

MENU