| Šifra: |
284642 |
| ECTS: | 3 |
| Nositelji: |
dr. sc.
Nikolina Gaćina, v. pred. - Predavanja
|
| Izvođači: |
dr. sc.
Nikolina Gaćina, v. pred. - Seminar |
| Prijava ispita: | Studomat |
| Opterećenje: | |||||||
|
|||||||
| Opis predmeta: | |||||||
Kolegij pruža teorijska i praktična znanja o održivosti u gastronomiji s naglaskom na hrvatsku regionalnu kuhinju. Studenti stječu razumijevanje općih i specifičnih odrednica održivosti, povijesnog razvoja i utjecaja gastronomije te važnosti lokalnih namirnica i autohtonih proizvoda. Poseban se naglasak stavlja na povezanost tradicije i inovacija u gastronomiji te primjenu stečenih znanja u poslovnoj praksi. |
|||||||
| Ishodi učenja: | |||||||
|
|||||||
| Literatura: | |||||||
|
|||||||
| Preporučena literatura: | |||||||
| |||||||
| 4. semestar |
Izborni predmeti - Redovni studij - Turistički menadžment |
utorak / 12:00 – 13:00
prema dogovoru