| Šifra: |
214420 |
| ECTS: | 3 |
| Nositelji: |
dr. sc.
Nikolina Gaćina, v. pred. - Predavanja
|
| Izvođači: |
dr. sc.
Nikolina Gaćina, v. pred. - Seminar |
| Prijava ispita: | Studomat |
| Opterećenje: | |||||||
|
|||||||
| Opis predmeta: | |||||||
Kolegij obuhvaća osnovnih znanja iz područja sigurnosti hrane, važnost sigurnosti hrane u ugostiteljstvu te uporabe preventivnih mjera u manipulaciji sa hranom, održavanju prostora, opreme i pribora; te osobna higijena svih sudionika koji su u kontaktu sa hranom. |
|||||||
| Ishodi učenja: | |||||||
|
|||||||
| Literatura: | |||||||
|
|||||||
| Preporučena literatura: | |||||||
| |||||||
| 3. semestar |
Izborni predmeti - Redovni studij - Turistički menadžment |
utorak / 12:00 – 13:00
prema dogovoru